mail: vortex.nederland@gmail.com

dinsdag 8 augustus 2017

Google Glass voor bedrijven

Google Glass voor bedrijven


Beide handen vrij en toch visuele info over je werkzaamheden?
Dat kan met Glass Enterprise Edition. De nieuwe ‘Google Glass voor het bedrijfsleven’ is met name interessant voor takken van sport waar men niet achter de computer zit, beide handen nodig heeft, en ook nog moet worden voorzien van actuele info.

Bij DHL worden pakketjes sneller gevonden en in de juiste containers geplaatst; dokters van Dignity Health nemen gesprekken met patiënten op, zodat ze niet mee hoeven te schrijven; en in de auto-industrie worden onderdelen sneller gevonden, omdat Google Glass ze snel kan identificeren.

Zusterbedrijf X van Google heeft niet stilgezeten. Twee jaar nadat de verkoop van de Google Glass voor consumenten werd gestaakt, is er nu het alternatief voor de zakelijke markt.
 
De afgelopen twee jaar is de bril geoptimaliseerd en getest via een bètaprogramma.
Hij is lichter en comfortabeler; de processor is sneller en wordt minder heet; de accuduur is verlengd; de bril kan via wifi worden verbonden met het bedrijfsnetwerk;
de camera heeft een hogere resolutie en toont met een rood lampje aan dat er gefilmd wordt; en de Glass-module is ontkoppelbaar van het frame, zodat hij kan worden geïntegreerd in andere brillen, waaronder veiligheidsbrillen.

Maakindustrie.nl tekende de volgende twee testimoniums op:
  • Werknemers van GE gebruiken de bril om tijdens technische werkzaamheden producttekeningen en instructies bekijken, inclusief video's, afbeeldingen en animaties. Volgens het bedrijf gaat de uitvoering nu 10 procent efficiënter.
  • Bij AGCO, een Amerikaanse fabrikant van landbouwmachines, gebruikt men de bril om checklijsten en instructies te bekijken of foto's te nemen. AGCO stelt dat dit de productietijd van landbouwmachines met 25% heeft teruggedrongen, en de inspectietijd met 30%. Nieuwe medewerkers kunnen 300% sneller worden getraind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™