mail: vortex.nederland@gmail.com

zaterdag 28 juli 2018

Android applicaties op Windows 10 gebruiken

Android emulator voor Windows 10

Wilt u al de leuke spelletjes en apps van uw Android apparaat gebruiken op uw Windows 10 Pc? Dan kan u dat doen met de Android-emulator Koplayer.
U hebt vast wel leuke spelletjes en apps geïnstalleerd op uw Android gestuurde tablet of smartphone. Maar wat als u al deze leuke dingen wil gebruiken op uw Windows 10 computer? Wel, om Android-apps te testen of te gebruiken op uw Windows 10 computer, hebt u wat ze noemen een emulator nodig. Nu zijn er verschillende emulators op het Internet te vinden waarmee u Android-apps op uw Windows 10 computer kan draaien, maar Koplayer steekt er (wat ons betreft) toch bovenuit. Niettemin omdat u apps die u normaal met een aanraakscherm bediend, perfect werken met een muis en toetsenbord (althans de enkele die we getest hebben). Komt er nog bij dat u ze op een groot scherm kan gebruiken.
Koplayer: Een Android emulator voor Windows 10:
Als u de website van de ontwikkelaars bezoekt (zie onderaan dit artikel) zal, u merken dat de download een stevige 288 Mb is. Van zodra de installatie afgerond is, kan u inloggen met uw Google-account om toegang te krijgen tot de PlayStore. Geen Google-account? Geen nood, er is eveneens een optie voorzien om er eentje aan te maken.
Nadat de emulator opstart, verschijnt er als het ware een virtuele smartphone die raar maar waar, precies werkt als zou het een echt toestel zijn, met dat verschil dat u alles kan aansturen met muis en toetsenbord. Of het ook allemaal zo vlotjes werkt op een Windows 10 met aanraakscherm, moeten we u helaas onthouden omdat we niet beschikken over een Windows 10 PC met aanraakscherm.
Verder willen we u niet onthouden dat Koplayer nog enkele leuke functies voorziet. Natuurlijk is een leuk om Android-spelletjes te kunnen spelen met muis en toetsenbord, maar met Koplayer kan u zelfs een gamepad aansluiten. Natuurlijk is Koplayer niet enkel geschikt voor spelletjes, andere apps bleken eveneens goed te werken. Zo kan u zonder al te veel moeite Android apps op uw Windows 10 Pc draaien zoals onder andere WhastApp en Microsoft Word om er maar enkele bij naam te noemen.
Met Koplayer kan u eveneens schermopnames maken en downloaden als videobestanden. Achteraf delen op sociale netwerken is dan uiteraard gemakkelijk, maar dat kan niet via Koplayer.
We hebben geen schermafdrukken geplaatst omdat de ontwikkelaars zelf video's geüpload hebben naar YouTube.
Koplayer: Ons oordeel
Koplayer brengt al het fraais van Android naar je Windows 10 Pc. We kunnen het van harte aanbevelen. Koplayer kan u gratis downloaden via: http://www.koplayer.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™