mail: vortex.nederland@gmail.com

dinsdag 11 november 2014

How to: Speed UP Facebook Messenger

'Facebook Messenger apart vanwege snelheid'

Bron: TMG
Facebook splitste zijn Messenger-dienst af in een aparte app op smartphones omdat het gebruik hiervan sneller gaat dan via de traditionele Facebook-app. Dat stelde Facebook-oprichter Mark Zuckerberg tijdens een vraag-en-antwoordsessie.
"Wij geloven dat een mobiele app goed kan zijn in één ding," aldus Zuckerberg. "De voornaamste functie van de Facebook-app is de nieuwsfeed. We zagen dat steeds meer mensen gingen chatten, maar om dat te kunnen doen, moesten zij eerst naar de app en vervolgens naar een apart tabblad. We zagen ook dat de populairste chatdiensten allemaal een eigen app hadden die snel werkt.
Je verstuurt op een dag gemiddeld 15 berichten. Als je elke keer hiervoor een boel stappen moeten ondernemen, dan veroorzaakt dat irritatie."

Tijdens de sessie gaf Zuckerberg ook zijn visie op het Facebook van de toekomst.
Binnen vijf jaar zullen leden voornamelijk video's delen, zo voorspelt hij.
Op een vraag of de infrastructuur van Facebook wel berekend was op alle foto's die mensen uploaden. Dat was echter niet het probleem, maar Zuckerberg stelde wel dat het een uitdaging is om het klaar te maken voor de toekomst, wanneer gebruikers steeds meer 'rich media' zullen delen.
Tenslotte liet hij weten dat de film The Social Network, dat over de oprichting van Facebook gaat, voor hem nogal kwetsend was: "Om eerlijk te zijn, hebben ze gewoon een hoop dingen verzonnen die ik nogal kwetsend vond. Zo stellen ze dat ik Facebook had opgericht om meisjes te ontmoeten.
Het was eigenlijk gewoon hard werken. Als ze eerlijk zouden zijn geweest, zag je me in de film twee uur lang achter elkaar programmeren."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™