mail: vortex.nederland@gmail.com

vrijdag 1 mei 2015

Philips komt met 4K UHD android mediaplayer

Philips UHD 880 mediaspeler met Android TV verschijnt in tweede kwartaal


Philips laat weten dat de UHD 880 mediaspeler, uitgerust met 4K-ondersteuning en Android 5.0 Lollipop, in het tweede kwartaal op de markt verschijnt.
De mediaspeler is gratis voor diegenen die vorig jaar een high-end tv van het bedrijf gekocht hebben.
Philips heeft deze week in Barcelona het eerste deel van de 2015 lcd led tv line-up gepresenteerd, bestaande uit instapmodellen en middenklasse tv’s.
Het overgrote deel van de line-up draait op Android TV, het nieuwe smart tv-platform van Google. Het gaat echter om Android 5.0 Lollipop, waar de modellen van vorig jaar het nog moeten doen met Android 4.3 Jelly Bean.
Android 5.0 Lollipop biedt een compleet nieuwe interface op de smart tv’s van Philips, met een flink verbeterde weergave, betere prestaties en een groter gebruiksgemak.
Als bezitter van een Philips tv uit 2014 wil je natuurlijk ook graag van dit vernieuwde platform genieten maar een update voor de tv zelf zit er helaas niet in. In plaats daarvan brengt Philips de UHD 880 mediaspeler op de markt.
De Philips UHD 880 4K-mediaspeler is speciaal ontwikkeld voor de 4K Ultra HD tv’s van Philips. Met dit apparaat voeg je HDMI 2.0 en h.265 (HEVC) decoding aan je tv toe.
De speler is daarnaast voorzien van de nieuwste Android-software in de vorm van Android 5.0 Lollipop. De mediaspeler gaat 249 euro kosten, maar kopers van een PUS8809-, PUS8909-, PUS9109- en PUS9809-serie krijgen de speler gratis.
Bezitters van één van de andere modellen moeten de mediaspeler los aanschaffen.
Credits: Martijn Chel

http://www.moviestreamer.nl/nl/openelec-quadcore

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™