mail: vortex.nederland@gmail.com

zaterdag 5 maart 2016

Internet vrijheid voor iedereen

Met Keezel is o.a. uitzending gemist in het buitenland weer eenvoudig beschikbaar

Keezel is een mooi designapparaat dat het mogelijk maakt om de online privacy te verbeteren door middel van een beveiligde netwerkverbinding en geografische restricties rond online content te doorbreken (bijvoorbeeld kijken naar programma's via Uitzending Gemist kijken op vakantie in het buitenland). Keezel maakt hiervoor VPN technologie gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

De Nederlandse start-up wil hiermee het begrip 'online vrijheid' en privacy beschikbaar maken voor iedereen. Dankzij de technologie van Keezel wordt bescherming op Wifi-netwerken nu ook toegankelijk voor minder technische mensen.
Keezel maakt gebruik van bestaande VPN-technologie.
Hiervoor werkt Keezel samen met gevestigde VPN-providers waardoor Keezel het grootste VPN-netwerk ter wereld kan aanbieden. Keezel zorgt voor de verwerking van de abonnementen en zorgt voor een vergoeding aan de VPN-providers.
Hierdoor is Keezel extra veilig, omdat het bemiddelt tussen het bedrijf dat het internetverkeer verwerkt en het bedrijf dat contact met de gebruiker heeft.
Hoe werkt keezel?
1. Selecteer de Keezel WiFi: Druk op de knop van de Keezel en de Keezel Wifi wordt geactiveerd en vindbaar. Selecteer deze op het apparaat.
2. Verbind met het internet: Bedien de Keezel vanaf een telefoon, laptop of tablet door verbinding te maken met een Wifi-netwerk vlakbij, zoals bijvoorbeeld in een koffiebar.
3. (optioneel) Verander de locatie: Verander het land waarmee de Keezel verbinding maakt.
De internetverbinding werkt nu zoals het werkt in dat land.
Keezel crowdfunding op Indiegogo
Op dit moment zijn er nog geen gebruikers van de `keezel.
Om het product naar de markt te brengen heeft keezel 60.000 dollar nodig die met crowdfunding via Indiegogo moet worden opgehaald.
Hiervoor wordt Keezel beschikbaar vanaf 79 dollar samen met een jaarabonnement voor Keezel.


Werkelijk iedereen zou een eigen 'Keezel' moeten hebben! Lang leve de vrijheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™