mail: vortex.nederland@gmail.com

donderdag 4 februari 2016

Actie: Zet Brein voor AAP

Hobby-ondertitelaars gaan strijd aan met Stichting BREIN "Zet Brein voor aap" Stichting BREIN beboet hobby-ondertitelaars. Volgens BREIN zijn mensen die als hobby ondertitels schrijven (en delen) in overtreding. Sanctie: 1500 euro in de boetepot. De haat van BREIN jegens mensen die voor hun hobby ondertitels maken blijft onverminderd aan. Volgens Stichting BREIN is de maat nu echt vol en dat betekent een geldboete van 1500 euro aan iedereen die zich schuldig heeft gemaakt aan deze onschuldige hobby vreselijke feiten.
Je zou misschien denken dat de blaas van de azijnpissende BREIN-directeur Tim Kuik onderhand wel leeg zou zijn, maar niets is minder waar, deze zit nog aardig vol. Onlangs heeft Tim een brief aan iedere ondertitelaar in overtreding gestuurd met daarin een vermelding van de geldboete en nog meer zurigheid. Een aantal hobbyisten laten het er niet bij zitten en hebben besloten een rechtszaak tegen BREIN aan te spannen. Aangezien dit traject een prijzig avontuur kan worden (max. 25.000 euro), is er een geldinzameling gestart. De teller staat op dit moment op 6.982 euro. Het doel is 30.000 euro. Als er uiteindelijk geen kosten zijn gemaakt, gaat het bedrag in zijn geheel naar Stichting Aap.

LAAT ONDERTITELS VRIJ:
Er is nu ook een donatie-actie gaande om een eventuele rechtzaak te kunnen bekostigen: geheel en uitsluitend bedoeld om betreffende hobby-ondertitelaar(s) bij te staan in eventuele proceskosten, in het geval dat het zover mocht komen. Alternatief doel is Stichting AAP.
Onder het motto ‘Zet BREIN voor AAP’: http://www.dreamordonate.nl/422-laat-ondertitels-vrij.
Streefbedrag is €30.000 … in 4 dagen tijd al meer dan €10.000 binnen!
HET IS NU OF NOOIT! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw input, na moderatie zal uw input worden opgenomen.
Vriendelijke groet, team Moviestreamer™